Cuisine Comilfau 
Donderdag 22 april 2010


Dagverse streekgerechten
Slow Food, de juiste keuze

 

 

De “koningin der duisternis”
is weer onder ons, nou ja weer boven.

Vandaar dat we een klein asperges festival starten.

 

  

Dagschotel 9,50 euro
Vanuit het werk genieten van een voedzame maaltijd.
Het eetcafe idee zoals het destijds bedoeld was.
Snel, smakelijk en verrassend.


 

Dagschotel 

we denken aan asperges met iets erbij

 

 

A la Carte
We serveren elke donderdag verschillende hoofdgerechten

koude voorgerechten en een soepje.

Vis- en vleesgerechten, alles seizoensgebonden en dagvers. Natuurlijk hebben we ook vegetarische gerechten. 
En voor de liefhebbers een toetje


 

 

twee gangen  € 17,50

drie gangen     22.50


Menu


 

  

Voorgerechten

Gemarineerde asperges met gerookte zalm

Asperges met rivierkreeftjes in bieslooksaus
Roseval aardappelsalade met gerookte Livar ham


 

Hoofdgerechten

Makreel

Lamsvlees hoe en wat zie ik nog wel

Livar rib

 

Dit alles met bijpassende groenten, aardappelen en salade

Biertip
Rodenbach

 

Dessert

Aardbeien
Klik hier om on-line te reserveren



Klik op de foto voor de recepten bij Omroep Brabant

FOTO ALBUMS

Bruiloft 
 
De inkoop

Bruiloft

Culinair

Bruiloft 
 

Op Locatie

 

Uw gastheer
Peter Kesseler


 

voor informatie op maat
contact@peterkesseler.nl


 
Vanaf nu: Peterkesseler.nl

Op de door ons aangegane overeenkomst zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarde Horeca (UVH).
 Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden.
De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.
KvK 20060017 BTW NL.0952.62.404.B01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft

Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft Bruiloft